Over ons

1. History

Hoe het allemaal begon...

In 1962 begon Etienne Biebuyck een zaak in diepvriesproducten. Als pionier merkte hij dat er interesse was in kwaliteit diepvriesproducten. Aanvankelijk leurde hij met deze producten van boerderij naar boerderij. Lange tijd heerste rond het woord diepvries een nare naklank. Men dacht echter dat diepvriesproducten van mindere kwaliteit waren.

Evolutie...

Na korte tijd merkte de consument ook dat diepvriesproducten kwaliteitsproducten waren. Biebuyck Etienne had al snel hulp nodig en zo kwam er het eerste personeelslid.Dit gebeurde in 1978. Ook de horeca kreeg de smaak van diepvries te pakken.Dat bracht Koelwaren Biebuyck in een stroomversnelling. Men moest kiezen en men koos om verder te gaan als groothandel voor Horeca en aanverwante beroepen.

Heden bij biebuyck...

Het bedrijf bleef groeien en momenteel zijn er meer dan 20 personen te werk gesteld. Samen tracht Koelwaren Biebuyck U topkwaliteit diepvriesproducten te leveren en dit met de prijs service tegen de beste prijs.

De toekomst...

De toekomst ziet er voor Koelwaren Biebuyck rooskleurig uit. Als autonoom bedrijf kende Koelwaren Biebuyck de voorbije jaren een groei van min 12 % per jaar. Dank zij deze groei kunnen wij U verzekeren om in de toekomst U steeds de beste prijs kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden. Om U een nog betere service te kunnen geven, zijn reeds diverse investeringen gepland. Een bijkomende service wordt internet. Via dit medium zal U in de nabije toekomst uw producten kunnen bekijken en alle specificatie opvragen. Wenst U te bestellen dan zal dit kunnen met een enkele klik.

2. Installatie's

Vriesruimtes...

Onze vriesruimtes met computergestuurde compressoren en temperatuurregistratie alarminstallatie volgens h.a.c.c.p staan garantie voor kwaliteit. Met een capaciteit van 1550 palletten kunnen wij u dagelijks van 1800 soorten produkten voorzien.

Kwaliteit...

Om kwaliteit en service te verzekeren hebben wij gekozen voor eigen transport.Al onze koelwagens zijn voorzien van een buitengewoon zware koelgroep dit om constante temperaturen winter en zomer te garanderen.

Temperatuurregistratie...

Onze koelwagens zijn allen voorzien van temperatuur registratie.

3. Bestellingen

Leveringen...

Jullie bestellingen worden sedert enkele maanden klaargezet door ons nieuw orderpicking systeem. Wat als voordeel geeft dat onze vrachtwagens s'morgens voor 8 uur reeds kunnen vertrekken.

Om alles vlot te laten verlopen dienen bestellingen binnen te komen ten laatste voor 16 uur (bijbestelling kunnen nog tot 18 uur )


Afhalingen:

Industriestraat 25, 8755 Ruiselede

Via telefoon:

Op ons algemeen nummer 051/68.88.07 kan u tijdens onze kantooruren terecht voor het doorgeven van uw bestellingen. Buiten de kantooruren staat ons antwoordapparaat voor u ter beschikking.

Via e-mail:

Stuur ons uw bestelling via e-mail. dit medium staat tijdens de kantooruren constant online. order@biebuyck.be.

Via e-commerce (webshop):

Na wat experimenteren hebben we nu een goed werkend online besteldienst. Om online te kunnen bestellen moet men zich eerst registreren. Na registratie wordt er een persoonlijke bestellijst aangemaakt volgens de goederen bij ons aangekocht de laatte 12 maanden. Mits een login en paswoord kan nu vlot via onze webshop een bestelling geplaatst worden.